BAŞKAN BAYIK'TAN 14 MAYIS'A TAM DESTEK

İlçeler 25.04.2023 - 10:44, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:15
 

BAŞKAN BAYIK'TAN 14 MAYIS'A TAM DESTEK

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Şanlıurfa'nın Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, partisine destek çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Başkan Bayık aday listelerinin belirlenmesinin ardından seçim çalışmaları kapsamında Hilvan ilçesine gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Koordinatörü Abdülkadir Şıtıl, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Bayuk, Kadın Kolları Başkanı Melahat Şık, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşarak 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. “14 MAYIS’TA İNŞALLAH ZAFER ERDOĞAN’IN OLACAK” Başlasın Türkiye Yüzyılı diyerek çalışmalara başlayan Başkan Bayık; “ Bugün kutlu bir yola daha çıkmak üzere bismillah diyerek ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ziyaretimizde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi için destek istedik. Cumhurbaşkanımız iktidara geldiği günden bu yana ülkemizde sayılamayacak düzeyde yatırım ve hizmeti hayata geçirdi. Cumhurbaşkanımız liderliğinde daha güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik içinde 14 Mayıs seçimlerine kilitlenip çalmadık kapı kalmayana kadar gece gündüz demeden çalışıp rekor oyla seçimi kazanmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Şanlıurfa'nın Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, partisine destek çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Başkan Bayık aday listelerinin belirlenmesinin ardından seçim çalışmaları kapsamında Hilvan ilçesine gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Koordinatörü Abdülkadir Şıtıl, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Bayuk, Kadın Kolları Başkanı Melahat Şık, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşarak 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

“14 MAYIS’TA İNŞALLAH ZAFER ERDOĞAN’IN OLACAK”

Başlasın Türkiye Yüzyılı diyerek çalışmalara başlayan Başkan Bayık; “ Bugün kutlu bir yola daha çıkmak üzere bismillah diyerek ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ziyaretimizde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi için destek istedik. Cumhurbaşkanımız iktidara geldiği günden bu yana ülkemizde sayılamayacak düzeyde yatırım ve hizmeti hayata geçirdi. Cumhurbaşkanımız liderliğinde daha güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik içinde 14 Mayıs seçimlerine kilitlenip çalmadık kapı kalmayana kadar gece gündüz demeden çalışıp rekor oyla seçimi kazanmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.