BAŞKAN BAYIK'IN YOĞUN HİLVAN MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2022 - 18:01, Güncelleme: 12.01.2022 - 18:01

BAŞKAN BAYIK'IN YOĞUN HİLVAN MESAİSİ

​​​​​​​Hilvan'da Başkan Bayık, Büyükşehir Kırsal Hizmetleri Dairesi yöneticileriyle bir araya gelerek kırsalda başlatılacak yol çalışmalarını istişare etti.
Hilvan'da merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın yerel yönetim hizmetlerini tüm bölgelere yaymanın gayreti içerisinde olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bu anlamdaki yoğun mesaisini sürdürüyor. Makamda oturmak yerine her zaman sahada olmayı ve mevcut sorunlara kalıcı çözümler üretmeyi tercih eden Başkan Bayık bugün de özellikle kırsal bölgelere uygulanacak yol çalışması için son düzenlemeleri ele aldı. Başkan Bayık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Abdulkadir Bozkurt, AK Parti İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Kemal Beyret, meclis üyeleri ve teknik ekipler ile bir araya gelip  kırsal mahallelerde başlatılacak yol iyileştirme çalışmaları hakkında istişarede bulundu. Başkan Bayık, kırsal bölgelerde yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini belirterek "Her şey Hilvan için" dedi.