BAŞKAN BAYIK'IN YOĞUN HİLVAN MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2021 - 13:53, Güncelleme: 14.09.2021 - 13:53

BAŞKAN BAYIK'IN YOĞUN HİLVAN MESAİSİ

​​​​​​​Hilvan'da Başkan Bayık, Doğalgaz firması ekiplerinin 2021 yılı yatırım çalışmalarını yerinde inceleyip bilgi aldı.
AK Belediyecilik hizmetlerini Hilvan halkı ile buluşturmaya devam eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçenin tüm sorunlarını birebir takip etmeyi sürdürüyor. Başkan Bayık bugün de AKSA Doğalgaz Hilvan İlçe Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin 2021 yılı yatırım çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların takipçisi olduklarını belirten Başkan Bayık, amaçlarının Hilvan'ın tüm sorunları ile yakından ilgilenerek çözüm bulmak olduğunu dile getirdi. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Başkan Bayık, talep ve önerileri dinledi. Başkan Bayık'n kendilerine yönelik tutumundan memnun olduklarını belirten vatandaşlar da, Başkan Bayık ve ekibine teşekkür ettiler.