BAŞKAN ASYA ŞOFÖRLERİ DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2021 - 16:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 16:23

BAŞKAN ASYA ŞOFÖRLERİ DİNLEDİ

​​​​​​​Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, toplu taşımada görev alan işletmecilerle bir araya geldi.
Belediye Başkanı Feyat Asya şehir içi toplu taşımacılık yapan kooperatif yetkilileri ve şoförlerle ile bir araya geldi. Sunay Mahallesi Bilgi Evinde gerçekleştirilen toplantıda mahalle statüsüne geçen bölgelerin ulaşım sistemine entegresi üzerine görüşüldü. Ayrıca toplantıda yeni eğitim öğretim döneminde şehir içi ulaşım konusunda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli hassasiyet gösterilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.