BAŞKAN ASYA GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2020 - 09:14, Güncelleme: 30.11.2020 - 09:14
 

BAŞKAN ASYA GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

​​​​​​​Hafta sonları da makam edindiği Muş sokaklarında bir yandan çalışmaları denetleyen diğer yandan vatandaşlarla buluşan Başkan Feyat Asya bu hafta da geleneğini sürdürdü.
Son dönemlerde alt yapıda dev yatırımların yaşandığı Muş'ta Başkan Feyat Asya mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra Muş'un geleceğine yönelik projelerin de takipçisi olan Başkan Asya, hafta sonları mesai gözetmeksizin devam ettiği mesaisini bu hafta da sürdürdü. Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Asya, uygulamanın ilerleyişi hakkında teknik ekipten bilgiler aldı. Soğuk havaya rağmen görevleri başında yer alan personele başarılar dileyen Başkan Asya, ardından gün içerisinde vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi. Talepleri hassasiyetle takip ettiklerini belirten Başkan Asya, özellikle pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönünde vatandaşlara çağrıda bulundu. Başkan Asya'nın temasları akşam saatlerine kadar şehrin farklı bölgelerinde devam etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hafta sonları da makam edindiği Muş sokaklarında bir yandan çalışmaları denetleyen diğer yandan vatandaşlarla buluşan Başkan Feyat Asya bu hafta da geleneğini sürdürdü.

Son dönemlerde alt yapıda dev yatırımların yaşandığı Muş'ta Başkan Feyat Asya mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra Muş'un geleceğine yönelik projelerin de takipçisi olan Başkan Asya, hafta sonları mesai gözetmeksizin devam ettiği mesaisini bu hafta da sürdürdü. Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Asya, uygulamanın ilerleyişi hakkında teknik ekipten bilgiler aldı. Soğuk havaya rağmen görevleri başında yer alan personele başarılar dileyen Başkan Asya, ardından gün içerisinde vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi. Talepleri hassasiyetle takip ettiklerini belirten Başkan Asya, özellikle pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönünde vatandaşlara çağrıda bulundu.

Başkan Asya'nın temasları akşam saatlerine kadar şehrin farklı bölgelerinde devam etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.