BAŞKAN ASYA EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2022 - 18:24, Güncelleme: 19.01.2022 - 18:24

BAŞKAN ASYA EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

​​​​​​​Muş'ta Başkan Asya, Selahaddin Eyyubi Anadolu Öğretmenleriyle bir araya geldi.
Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya, okul ziyaretleri kapsamında haftanın ilk günü Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek eğitimcilerle bir araya geldi. Okul Müdürü Nesim Aytepe ve yöneticiler tarafından karşılanan Başkan Asya, daha sonra öğretmenler odasına geçerek okulda görev yapan eğitimcilerle buluştu. Başkan Asya görev süresi içerisinde hayata geçirilen hizmetlerle planlanan projeleri anlatarak öğretmenlerin önerilerini dinledi.