BAŞKAN ASYA ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 11:51, Güncelleme: 18.03.2022 - 11:51
 

BAŞKAN ASYA ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya Özel Uygulama Eğitim Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin eğitim faaliyetlerini inceleyen Başkan Asya burada özel öğrencilerle yakından ilgilendi.
Okul Müdürü Murat Çavuş ve eğitimciler tarafından karşılanan Başkan Asya, okulun genel işleyişi üzerine yöneticilerle sohbet etti. Daha sonra sınıfları gezen Başkan Asya, özel öğrencilere yönelik verilen eğitim faaliyetlerini inceledi. Burada öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Asya, yaptıkları çalışmalara ve seslendirdikleri şarkılara eşlik ederek sevinçlerine ortak oldu. Okul yönetimine ve eğitimcilere teşekkür eden Başkan Asya, verdikleri emeğin gayretin çok kıymetli olduğunu vurguladı. Sosyal devlet anlayışı ile toplumun her kesimine hitap eden önemli altyapıların yapıldığına dikkat çeken Başkan Asya, özellikle engelli bireylerin sosyal yaşama katılımlarının sağlanması için güzel yatırımların yapıldığını ve bu durumun gurur verici olduğunu ifade etti. Başkan Asya, sınıfları gezdikten sonra öğretmenlere kolaylıklar dileyerek okuldan ayrıldı.
Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya Özel Uygulama Eğitim Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin eğitim faaliyetlerini inceleyen Başkan Asya burada özel öğrencilerle yakından ilgilendi.

Okul Müdürü Murat Çavuş ve eğitimciler tarafından karşılanan Başkan Asya, okulun genel işleyişi üzerine yöneticilerle sohbet etti. Daha sonra sınıfları gezen Başkan Asya, özel öğrencilere yönelik verilen eğitim faaliyetlerini inceledi. Burada öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Asya, yaptıkları çalışmalara ve seslendirdikleri şarkılara eşlik ederek sevinçlerine ortak oldu.

Okul yönetimine ve eğitimcilere teşekkür eden Başkan Asya, verdikleri emeğin gayretin çok kıymetli olduğunu vurguladı. Sosyal devlet anlayışı ile toplumun her kesimine hitap eden önemli altyapıların yapıldığına dikkat çeken Başkan Asya, özellikle engelli bireylerin sosyal yaşama katılımlarının sağlanması için güzel yatırımların yapıldığını ve bu durumun gurur verici olduğunu ifade etti.

Başkan Asya, sınıfları gezdikten sonra öğretmenlere kolaylıklar dileyerek okuldan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.