BAŞKAN ARIKAN'DAN 10 KASIM MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 11:49, Güncelleme: 10.11.2020 - 11:49
 

BAŞKAN ARIKAN'DAN 10 KASIM MESAJI

​​​​​​​Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, "Bizlere bu toprakları vatan kılan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. Mesajında Başkan Arıkan, "Ebediyete intikal edişinin 82’inci  yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve saygıyla anıyorum. Bizlere bu toprakları vatan kılan şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Arıkan öte yandan Türkiye gündemini de yine sosyal medya aracılığıyla değerlendirdi. Başkan Arıkan Bakan değişikliği ile ilgili de "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanan Sn. Lütfü Elvan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, "Bizlere bu toprakları vatan kılan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. Mesajında Başkan Arıkan, "Ebediyete intikal edişinin 82’inci  yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve saygıyla anıyorum. Bizlere bu toprakları vatan kılan şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Arıkan öte yandan Türkiye gündemini de yine sosyal medya aracılığıyla değerlendirdi. Başkan Arıkan Bakan değişikliği ile ilgili de "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanan Sn. Lütfü Elvan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.