BAŞKAN ALTAY'DAN NEVRUZ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 10:23, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:23
 

BAŞKAN ALTAY'DAN NEVRUZ MESAJI

​​​​​​​Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, baharın ve kardeşliğin coşkusu Nevruz Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Arpaçay'da AK Belediyecilik örneği sergileyen Başkan Erçetin Altay, Nevruz Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların Nevruz'unu kutladı. Başkan Altay mesajında "Türk’ün Bahar Bayramı’nda yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz, birlikteyiz. Bugün idrak ettiğimiz Nevruz’un güzelliklerin habercisi olmasını diliyorum. Aziz milletimizin ve siz değerli hemşerilerimizin Nevruz Bayramı’nı kutluyorum. Toprağın uyanıp nimetlerini sunduğu, rahmet pınarlarının çağlayıp, baharın lezzet verdiği, gece ile gündüzün eşitlendiği, doğanın canlandığı, renk cümbüşlerinin gözleri kamaştırdığı, dostluğun pekiştiği, kardeşliğin güçlendiği, Türk-İslam coğrafyasındaki kardeşliğin kucaklaştığının işareti olan Nevruz Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, baharın ve kardeşliğin coşkusu Nevruz Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Arpaçay'da AK Belediyecilik örneği sergileyen Başkan Erçetin Altay, Nevruz Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların Nevruz'unu kutladı. Başkan Altay mesajında "Türk’ün Bahar Bayramı’nda yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz, birlikteyiz. Bugün idrak ettiğimiz Nevruz’un güzelliklerin habercisi olmasını diliyorum. Aziz milletimizin ve siz değerli hemşerilerimizin Nevruz Bayramı’nı kutluyorum. Toprağın uyanıp nimetlerini sunduğu, rahmet pınarlarının çağlayıp, baharın lezzet verdiği, gece ile gündüzün eşitlendiği, doğanın canlandığı, renk cümbüşlerinin gözleri kamaştırdığı, dostluğun pekiştiği, kardeşliğin güçlendiği, Türk-İslam coğrafyasındaki kardeşliğin kucaklaştığının işareti olan Nevruz Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.