BAŞKAN ALTAY, YALNIZ BIRAKMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 12:50, Güncelleme: 22.07.2020 - 12:50

BAŞKAN ALTAY, YALNIZ BIRAKMADI

AK Belediyeciliğin örnek isimlerinden Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, ataması gelen Kaymakam Abdil Koç'un veda programına katıldı.
Kars'ın gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Arpaçay İlçe Belediye Başkanı Erçetin Altay, her defasından vatandaşlarla bir araya gelmesinin yanı sıra ilçeye hizmetlerin en iyi şekilde kazandırılması için kurumsal iletişime de önem veriyor. Arpaçay'ın kalkınması için kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmaya özen gösteren Başkan Erçetin Altay, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Kırıkkale Keskin Kaymakamlığına ataması gelen Kaymakam Abdil Koç için düzenlenen veda programına katıldı.   KURUM AMİRLERİ DE KATILDI Kurum amirlerinin de katılım gösterdiği programda Kaymakam Abdil Koç'un ilçe için çok güzel çalışmalar gerekleştirdiğini belirten Başkan Erçetin Altay, Koç'un Kırıkkale Keskin'de de aynı şekilde başarılı çalışmalar gerçekleştireceğinden emin olduğunu söyledi. Arpaçay'ın her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine de dikkat çeken Başkan Erçetin Altay, "Kaymakamımız Abdil Koç'un ilçemizde görevlerini tamamlayıp yeni yerlerine gidişleri öncesi kurum olarak veda yemeği düzenledik. Katılan tüm kurum amirlerimize teşekkür ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)

KURUM AMİRLERİ DE KATILDI