BAŞKAN ALBAYRAK'TAN DAVET VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2021 - 15:20, Güncelleme: 06.10.2021 - 15:20

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN DAVET VAR

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halfeti su altı güzelliklerinin kadraja yansıdığı sergi için davet çağrısında bulundu.
Halfeti'de alt ve üst yapıda olduğu kadar ilçesinin turizm alanında gelişmesi için tanıtıma büyük önem veren Halfeti Belediye Bakanı Şeref Albayrak, Halfeti'nin su altı güzelliklerinin kadraja yansıdığı "Su Altındaki Hafıza" adlı sergi için davet çağrısında bulundu. Yarın kapılarını açacak olan sergi 7 Kasım 2021 tarihine kadar misafirlerini ağırlayacak. Fotoğraf sanatçısı Ali Ethem Keskin, Bedri Sincar, Yavuz Pilevneli, Tunç Emre Karakoyunlu ve Mehmet Öztabak'ın emeklerinin yer aldığı sergi ile ilgili Başkan Albayrak, "Halfeti su üstündeki güzellikleri kadar sualtındaki güzellikleri ile de büyük bir potansiyele sahip. Halfeti Kaymakamlığı ve Halfeti Belediyesi olarak organize ettiğimiz , Sualtı Halfeti Fotoğraf Sergisi bir ay boyunca ziyarete  açık olacak" dedi.