BAŞKAN ALBAYRAK PROJELERİN TAKİPÇİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 14:41, Güncelleme: 03.12.2020 - 14:41

BAŞKAN ALBAYRAK PROJELERİN TAKİPÇİSİ

​​​​​​​Başkan Şeref Albayrak Halfeti'nin geleceğine ışık tutan projelerinin takipçisi olmayı sürdürüyor.
Halfeti'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projenin gerek il içerisinde gerekse Başkent Ankara'da takipçisi olan Başkan Şeref Albayrak, bu yöndeki temaslarını sürdürüyor. Başkan Albayrak son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Proje Daire Başkanı Reşit Dedeoğlu ile bir araya geldi. Halfeti'de son yollarda yapılan çalışmaların değerlendirildiği görüşmede Başkan Albayrak gerek Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekse Halfeti Belediyesi tarafından ilçede önümüzdeki süreçlerde gerçekleştirilmesi planlanan projeleri görüştü. Halfeti'de özellikle turizmi daha da canlandırabilmek üzerine yoğunlaşan görüşmede 2021 yılı için çok güzel çalışmaların gerçekleştirileceği mesajı verildi. Başkan Albayrak'ın ilçe geleceğine ilişkin görüşmeleri ilçe halkı tarafından da yakından takip edilerek takdirle karşılanıyor. (www.akbelediyeler.com)