Başkan Albayrak ile Halfeti'de istişare ön planda

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 11:27, Güncelleme: 15.08.2020 - 11:27
 

Başkan Albayrak ile Halfeti'de istişare ön planda

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçede yapmayı planladıkları Kapalı Spor Salonu ile ilgili Spor İl Müdürlüğü heyetini ağırladı.
Halfeti'de genç nüfusun spor aktivitelerini daha rahat bir şekilde yapabilmeleri adına projeler üreten Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve şube müdürlerini ağırladı. Geçtiğimiz gün Türkiye genelinde 7 ilde yapılacak olan 'FRIIT 2 Projesi' kapsamında Halfeti'ye 650 Bin Euro (5.600.465 TL) maliyetle kapalı spor salonu müjdesi veren Başkan Albayrak, heyeti kabulünde projenin ayrıntılarına değindi. Amaçlarının gençlere yönelik hizmetin en iyisini sunmak olduğunu dile getiren Başkan Albayrak, ziyaretin ardından heyet ile birlikte yapılacak Kapalı Spor Salonu'nun yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak kurumlar arası iletişime her zaman önem verdiklerini ve atılacak tüm adımlarda görüş ve önerilere açık olduğunu belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçede yapmayı planladıkları Kapalı Spor Salonu ile ilgili Spor İl Müdürlüğü heyetini ağırladı.

Halfeti'de genç nüfusun spor aktivitelerini daha rahat bir şekilde yapabilmeleri adına projeler üreten Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve şube müdürlerini ağırladı. Geçtiğimiz gün Türkiye genelinde 7 ilde yapılacak olan 'FRIIT 2 Projesi' kapsamında Halfeti'ye 650 Bin Euro (5.600.465 TL) maliyetle kapalı spor salonu müjdesi veren Başkan Albayrak, heyeti kabulünde projenin ayrıntılarına değindi. Amaçlarının gençlere yönelik hizmetin en iyisini sunmak olduğunu dile getiren Başkan Albayrak, ziyaretin ardından heyet ile birlikte yapılacak Kapalı Spor Salonu'nun yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak kurumlar arası iletişime her zaman önem verdiklerini ve atılacak tüm adımlarda görüş ve önerilere açık olduğunu belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.