Başkan Albayrak: Aybek ve yönetimini ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2020 - 10:19, Güncelleme: 03.11.2020 - 10:19
 

Başkan Albayrak: Aybek ve yönetimini ziyaret etti

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, meclis üyeleri ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek'i ziyaret etti.
Başarılı belediyecilik uygulamalarının yanı sıra partisi ile uyum içerisinde çalışmaya özen gösteren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, geçtiğimiz hafta düzenlenen AK Parti Halfeti 7. Olağan İlçe Kongresi'nde Başkan olarak seçilen Ökkeş Aybek ve yönetimi kurulunu ziyaret etti. Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette Başkan Albayrak, Aybek ve yönetimine başarılar dileyerek Halfeti'nin birlik ve beraberlik içerisine hareket ettiğine dikkat çekti. Başkan Aybek de Başkan Albayrak ve Belediye Meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ Öte yandan Halfeti Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Şeref Albayrak Başkanlığında bir araya gelen Meclis, yıl sonuna doğru 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Kasım ve Aralık aylarında da yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı toplantıda Başkan Albayrak özellikle vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edilmesi çağrısını yineledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, meclis üyeleri ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek'i ziyaret etti.

Başarılı belediyecilik uygulamalarının yanı sıra partisi ile uyum içerisinde çalışmaya özen gösteren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, geçtiğimiz hafta düzenlenen AK Parti Halfeti 7. Olağan İlçe Kongresi'nde Başkan olarak seçilen Ökkeş Aybek ve yönetimi kurulunu ziyaret etti. Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette Başkan Albayrak, Aybek ve yönetimine başarılar dileyerek Halfeti'nin birlik ve beraberlik içerisine hareket ettiğine dikkat çekti. Başkan Aybek de Başkan Albayrak ve Belediye Meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Öte yandan Halfeti Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Şeref Albayrak Başkanlığında bir araya gelen Meclis, yıl sonuna doğru 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Kasım ve Aralık aylarında da yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı toplantıda Başkan Albayrak özellikle vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edilmesi çağrısını yineledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.