BAŞKAN ALAN İMZAYI ATTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2020 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 15:00

BAŞKAN ALAN İMZAYI ATTI

Zonguldak'ta Başkan Dr. Ömer Selim Alan yapılması planlanan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için protokolü imzaladı.
Metropolitan Belediyeler Birliği olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle hayata geçirilecek Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi protokolünü aynı zamanda Metropolitan Belediyeler Birliği Başkanı da olan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve DKMP İl Müdürü İdris Tetik imza altına aldılar. Başkan Dr. Ömer Selim Alan, konuyla ilgili açıklamasında "Şehrimize böyle bir merkez kazandıracak olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için desteklerini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanımız Sn.Bekir Pakdemirli'ye, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Sn.İsmail Üzmez'e ve Ak Parti Zonguldak Milletvekillerimiz Sn.Polat Türkmen, Sn.Hamdi Uçar ve Sn.Ahmet Çolakoğlu'na canı gönülden teşekkür ediyorum. Kozlu Kızılcakese'de hayata geçireceğimiz bu proje tüm şehrimize hayırlı uğurlu olsun!" diye konuştu. (Zonguldak Belediyesi Basın Müdürlüğü)

(Zonguldak Belediyesi Basın Müdürlüğü)