Başkan Akpınar yeni haftaya hızlı başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2020 - 12:47, Güncelleme: 05.10.2020 - 12:47
 

Başkan Akpınar yeni haftaya hızlı başladı

​​​​​​​Kovacılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Yöresel Ürün Çarşısı için 'Bismillah' dedi ve çalışmaların başladığı müjdesini verdi.
Kovancılar halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşama yönelik projeler de gerçekleştiren Başkan Hacı Akpınar, yeni haftaya hızlı başladı. Sabahın erken saatlerinde kurumsal çalışmaları denetleyen Başkan Akpınar, sık sık vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Gönül Belediyeciliğinde vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösterdiklerini dile getiren Başkan Akpınar, gün içerisinde Çakırtaş Mesire Bölgesine geçti. Burada yapılması planlanan Yöresel Ürün Çarşısı için 'Bismillah' diyen başkan Akpınar, projenin saha uygulamasının başladığı müjdesini verdi. Çarşı projesi ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Akpınar, "Yöresel ürün çarşımızı 440 m2 oturma alanı ile toplamda 880 m2 alanda inşa etmeyi planlıyoruz. 15 ayrı bölümden oluşacak projede iş yerleri, bay bayan mescitleri ile sosyal donatılar yer alacak. Yöresel ürün çarşımızın ilçemize kazandırılmasında emek ve gayretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, İlçe dinamiklerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. İnşaat çalışmalarının tamamlanması ile güzel bir açılış gerçekleştireceğiz. Memleketimize hayırlı olsun" dedi. Başkan Akpınar daha sonra ilçenin diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları inceledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kovacılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Yöresel Ürün Çarşısı için 'Bismillah' dedi ve çalışmaların başladığı müjdesini verdi.

Kovancılar halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşama yönelik projeler de gerçekleştiren Başkan Hacı Akpınar, yeni haftaya hızlı başladı. Sabahın erken saatlerinde kurumsal çalışmaları denetleyen Başkan Akpınar, sık sık vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Gönül Belediyeciliğinde vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösterdiklerini dile getiren Başkan Akpınar, gün içerisinde Çakırtaş Mesire Bölgesine geçti. Burada yapılması planlanan Yöresel Ürün Çarşısı için 'Bismillah' diyen başkan Akpınar, projenin saha uygulamasının başladığı müjdesini verdi.

Çarşı projesi ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Akpınar, "Yöresel ürün çarşımızı 440 m2 oturma alanı ile toplamda 880 m2 alanda inşa etmeyi planlıyoruz. 15 ayrı bölümden oluşacak projede iş yerleri, bay bayan mescitleri ile sosyal donatılar yer alacak. Yöresel ürün çarşımızın ilçemize kazandırılmasında emek ve gayretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, İlçe dinamiklerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. İnşaat çalışmalarının tamamlanması ile güzel bir açılış gerçekleştireceğiz. Memleketimize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Akpınar daha sonra ilçenin diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları inceledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.