BAŞKAN AKPINAR MİRAÇ KANDİLİ'Nİ KUTLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 12:17, Güncelleme: 10.03.2021 - 12:17
 

BAŞKAN AKPINAR MİRAÇ KANDİLİ'Nİ KUTLADI

​​​​​​​Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar Miraç Kandili mesajında "Hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyorum" dedi.
Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Başkan Akpınar, mesajında birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekerek "Milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun.Bu mukaddes gecenin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine; tüm insanlığın sağlık ve huzuruna vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Miraç Kandilimiz mübarek olsun" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar Miraç Kandili mesajında "Hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyorum" dedi.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Başkan Akpınar, mesajında birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekerek "Milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun.Bu mukaddes gecenin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine; tüm insanlığın sağlık ve huzuruna vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Miraç Kandilimiz mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.