BAŞKAN AKMURAT YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 12:26, Güncelleme: 19.03.2021 - 12:26
 

BAŞKAN AKMURAT YİNE SAHADA

​​​​​​​Baskil'de Başkan Akmurat'ın adresi bu kez Hacımehmetli Köyü oldu. Başkan Akmurat burada talep ve önerileri dinledi.
Elazığ'ın Baskil ilçesinde Gönül Belediyeciliğine önem veren Başkan Av. İhsan Akmurat, vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Akmurat, dün Hacımehmetli Köyünü ziyaret ederek köy sakinleri ile görüştü. Köyde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Akmurat, kendilerine iletilen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirtti. Baskil'de yaşanan olası sorunlara uzun vadeli çözümler üretmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Akmurat, kurumsal çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Başkan Akmurat ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Hacımehmetli köyümüzü ziyaret ederek; köyde yaşayan vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Misafirperverliğinden dolayı Köy Muhtarımız Sayın Yılmaz Yağar ve köy halkına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Köy sakinleri ise kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Akmurat'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Baskil'de Başkan Akmurat'ın adresi bu kez Hacımehmetli Köyü oldu. Başkan Akmurat burada talep ve önerileri dinledi.

Elazığ'ın Baskil ilçesinde Gönül Belediyeciliğine önem veren Başkan Av. İhsan Akmurat, vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Akmurat, dün Hacımehmetli Köyünü ziyaret ederek köy sakinleri ile görüştü. Köyde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Akmurat, kendilerine iletilen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirtti. Baskil'de yaşanan olası sorunlara uzun vadeli çözümler üretmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Akmurat, kurumsal çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Başkan Akmurat ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Hacımehmetli köyümüzü ziyaret ederek; köyde yaşayan vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Misafirperverliğinden dolayı Köy Muhtarımız Sayın Yılmaz Yağar ve köy halkına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Köy sakinleri ise kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Akmurat'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.