Başkan Akmurat kurumlar arası iletişime önem veriyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 14:21, Güncelleme: 15.08.2020 - 14:21

Başkan Akmurat kurumlar arası iletişime önem veriyor

​​​​​​​Elazığ Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz ile İçişleri Bakanlığı Personel Daire Başkanı Mehmet Soğukpınar'ı ağırladı.
Kurumlar arası iletişime önem veren Elazığ Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazetede Yayımlanan Kararla Bilecik'in İnhisar ilçesinden Baskil'e atanan Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz ile İçişleri Bakanlığı Personel Daire Başkanı Mehmet Soğukpınar'ı ağırladı. Baskil'de hizmetlerin en iyisini vatandaşlara sunabilmek için yoğun çaba içerisinde olduklarını belirten Başkan Akmurat, ilçe hakkında ve kurumsal çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Başkan Akmurat, çalışmalarında kurumsal iletişime her zaman öncelik verdiklerini belirterek, Baskil'de birlik içerisinde hareket ettiklerini dile getirdi. Kaymakam Yılmaz ile İçişleri Bakanlığı Personel Daire Başkanı Soğukpınar da kendilerini ağırladığı için Başkan Akmurat'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)