BAŞKA ALBAYRAK'IN YOĞUN KAR MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2022 - 02:18, Güncelleme: 21.01.2022 - 02:18

BAŞKA ALBAYRAK'IN YOĞUN KAR MESAİSİ

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak bir yandan kar temizleme çalışmalarını koordine etti diğer yanan vatandaşlarla buluştu.
Halfeti'de kurumsal çalışmaların takipçisi olan ve her zaman makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçeyi etkisi altına alan kar yağışına karşı sürdürülen mücadeleleri yerinde inceledi. Ekiplerin çalışmalarını denetleyen ve güzergah üzerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Albayrak'ın mesaisi gece geç saatlere kadar sürdü. Vatandaşların kar yağışından en asgari düzeyde etkilenmesi için birimlerin sürdürdüğü çalışmaları koordine eden Başkan Albayrak bu tutumu ile takdir topladı. Başkan Albayrak incelemeleri arasında esnafla da buluşarak 'hayırlı işler' temennisinde bulundu. Esnafa kurumsal çalışmaları aktaran Başkan Albayrak, Halfeti'yi ortak paydada buluşturarak nice projeleri hayata kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.