BAKAN SOYLU MİDYAT'TA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2022 - 17:42, Güncelleme: 23.01.2022 - 17:42
 

BAKAN SOYLU MİDYAT'TA

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Bakan Süleyman Soylu'nun Midyat temaslarına eşlik etti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyet bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Mardin'in Midyat ilçesine geldi. Havayolu ile ilçeye gelen Bakan Soylu ve beraberindeki heyet ilk olarak Midyat Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda Mehmetçik ile buluştu. Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve İl Başkanı Faruk Kılıç'ın da eşik ettiği temaslarda Bakan Soylu ardından yapımı devam eden Polis evinde incelemelerde bulundu. Ziyaretlerine Midyat Belediyesi ile devam eden Bakan Soylu ve beraberindeki heyeti burada Başkan Veysi Şahin karşıladı. Kurumsal çalışmaları Bakan Soylu'ya aktaran Başkan Veysi Şahin, Bakan Süleyman Soylu'yu ilçelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Bakan Soylu daha sonra, Başkan Şahin ve beraberindeki heyet eşliğinde bir süre önce vefat eden Abdulkadir Nas'ın ailesini ziyaret etti ve başsağlığı dileklerini iletti.
​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Bakan Süleyman Soylu'nun Midyat temaslarına eşlik etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyet bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Mardin'in Midyat ilçesine geldi. Havayolu ile ilçeye gelen Bakan Soylu ve beraberindeki heyet ilk olarak Midyat Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda Mehmetçik ile buluştu.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve İl Başkanı Faruk Kılıç'ın da eşik ettiği temaslarda Bakan Soylu ardından yapımı devam eden Polis evinde incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerine Midyat Belediyesi ile devam eden Bakan Soylu ve beraberindeki heyeti burada Başkan Veysi Şahin karşıladı. Kurumsal çalışmaları Bakan Soylu'ya aktaran Başkan Veysi Şahin, Bakan Süleyman Soylu'yu ilçelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Bakan Soylu daha sonra, Başkan Şahin ve beraberindeki heyet eşliğinde bir süre önce vefat eden Abdulkadir Nas'ın ailesini ziyaret etti ve başsağlığı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.