AYASOFYA KLİBİ GÖNÜLLERİ MEST ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 23:02, Güncelleme: 22.07.2020 - 23:02

AYASOFYA KLİBİ GÖNÜLLERİ MEST ETTİ

Başkan Erdoğan'ın bugün paylaştığı Ayasofya Camisi klibi kısa sürede yüz binlerin beğenisini topladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ibadete açılmasının ardından dünyanın dört bir tarafından destek seslerinin yükseldiği Ayasofya Camisi'ni konu alan bir video klip paylaştı. Klip kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından paylaşılarak beğenildi. Erdoğan, paylaşımında "Ayasofya... Rüzgarlar essin kubbende hürriyetin ta ezelden sen bizimsin, biz de senin." ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)