ARALIK'TA BAŞKAN GÜZELKAYA'YA DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 16:03, Güncelleme: 27.07.2020 - 16:03
 

ARALIK'TA BAŞKAN GÜZELKAYA'YA DURMAK YOK

Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, bu kez su sorununu çözmek için kolları sıvadı.
Iğdır'ın AK Belediyecilikte örnek ismi Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, vatandaşların sorunlarına çözüm bulabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine belediye çalışmalarını yönlendiren Başkan Güzelkaya, şimdi de ilçe kırsal bölgelerinde yaşanan su sorunun çözmek için sahaya çıktı. 2020 Yılı Planlaması dahilinde uygulamaların devam ettiği Aralık Belediyesi'nde sorunlara çözüm arayışında olan Başkan Mustafa Güzelkaya'nın bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Makamda oturmak yerine sahada çalışmaları bizzat takip etmeyi tercih eden Başkan Güzelkaya, su sorunu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Tevazu samimiyet ve gayretle çalışmalarımız devam ediyor...ilçemizin bazı mahallerinde su sıkıntısını gidermek için çalışmalarımız başlamıştır. İlçemize hayırlı olsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, bu kez su sorununu çözmek için kolları sıvadı.

Iğdır'ın AK Belediyecilikte örnek ismi Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, vatandaşların sorunlarına çözüm bulabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine belediye çalışmalarını yönlendiren Başkan Güzelkaya, şimdi de ilçe kırsal bölgelerinde yaşanan su sorunun çözmek için sahaya çıktı.

2020 Yılı Planlaması dahilinde uygulamaların devam ettiği Aralık Belediyesi'nde sorunlara çözüm arayışında olan Başkan Mustafa Güzelkaya'nın bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Makamda oturmak yerine sahada çalışmaları bizzat takip etmeyi tercih eden Başkan Güzelkaya, su sorunu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Tevazu samimiyet ve gayretle çalışmalarımız devam ediyor...ilçemizin bazı mahallerinde su sıkıntısını gidermek için çalışmalarımız başlamıştır. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.