AKSARAY'DA PROJELER HAYATA BULUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 08:12, Güncelleme: 16.11.2020 - 08:12
 

AKSARAY'DA PROJELER HAYATA BULUYOR

​​​​​​​Aksaray'da Belediye Başkanı Evren Dinçer’in projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları projesinin ilki Hamidiye Alaca Mahallesinde hayata geçiyor.
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Evren Dinçer, Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un Ak Parti yönetim kurulu üyelerinin İl Genel Meclisi Üyelerinin Belediye Meclis üyelerinin Kurum Mülki Amirlerinin, Kurum Müdürlerinin ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı ile Hamidiye Alaca Mahalle Konaklarının temelini attı. Mahaller sakinlerinin çok fonksiyonlu olarak kullanmaları için 1095 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen Mahalle Konağı ve çok amaçlı sosyal tesisin içerisinde 2 adet muhtarlık ofisi yer alacak. Proje kapsamında seçkin yayın evlerinin kitaplarının yer alacağı zengin bir kütüphane olacak. Kırım misafirhanesi olarak adlandırılan konaklama bölümünde günlük 4 misafir ağırlanabilecek. Kırım kültürüne ait yöresel ürünlerin sergilenebileceği satış ve tanıtımının yapılabileceği 150 metrekare alana sahip bir salon yer alacak. Aynı anda Bay bayan 40 kişinin ibadet edebileceği mescitlerde proje kapsamında hizmete sunulacak. Düğün, nişan ve toplu organizasyonların yapılabileceği 500 metrekare alana sahip bir salon yer alacak. (Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Aksaray'da Belediye Başkanı Evren Dinçer’in projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları projesinin ilki Hamidiye Alaca Mahallesinde hayata geçiyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Evren Dinçer, Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un Ak Parti yönetim kurulu üyelerinin İl Genel Meclisi Üyelerinin Belediye Meclis üyelerinin Kurum Mülki Amirlerinin, Kurum Müdürlerinin ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı ile Hamidiye Alaca Mahalle Konaklarının temelini attı.

Mahaller sakinlerinin çok fonksiyonlu olarak kullanmaları için 1095 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen Mahalle Konağı ve çok amaçlı sosyal tesisin içerisinde 2 adet muhtarlık ofisi yer alacak.

Proje kapsamında seçkin yayın evlerinin kitaplarının yer alacağı zengin bir kütüphane olacak. Kırım misafirhanesi olarak adlandırılan konaklama bölümünde günlük 4 misafir ağırlanabilecek. Kırım kültürüne ait yöresel ürünlerin sergilenebileceği satış ve tanıtımının yapılabileceği 150 metrekare alana sahip bir salon yer alacak. Aynı anda Bay bayan 40 kişinin ibadet edebileceği mescitlerde proje kapsamında hizmete sunulacak.

Düğün, nişan ve toplu organizasyonların yapılabileceği 500 metrekare alana sahip bir salon yer alacak.

(Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.