AKSARAY'DA GECE GÜNDÜZ HİZMET YAPILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2020 - 10:56, Güncelleme: 22.09.2020 - 10:56
 

AKSARAY'DA GECE GÜNDÜZ HİZMET YAPILIYOR

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlara zamanında ve kaliteli hizmet sunabilmek adına çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar devam ettiren Belediye ekiplerini ziyaret etti.
Çiftlik Mahallesi’nde gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerini Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yalnız bırakmadı. Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeller Çiftlik Mahallesi 116. Cadde de ömrünü tamamlamış asbest boruları, yeni nesil uzun ömürlü polietilen borularla değişimini gerçekleştirdi. Çalışmaların sürdürüldüğü sırada personelleri ziyaret ederek onlara moral veren Belediye Başkanı Evren Dinçer, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında 4.5 kilometre polietilen içme suyu şebeke hattı döşendi. Vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu hizmeti sunabilmek adına çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini belirten Başkan Dinçer, “Hedefimiz 5 yıl içinde şehir genelinde bulunan asbest boruların tamamını değiştirmek. Halkımızın daha temiz ve daha sağlıklı hatlardan su tüketmesini sağlamak. Bunun için ekiplerimiz şehrimizin birçok noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlara zamanında ve kaliteli hizmet sunabilmek adına çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar devam ettiren Belediye ekiplerini ziyaret etti.

Çiftlik Mahallesi’nde gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerini Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yalnız bırakmadı.

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeller Çiftlik Mahallesi 116. Cadde de ömrünü tamamlamış asbest boruları, yeni nesil uzun ömürlü polietilen borularla değişimini gerçekleştirdi.

Çalışmaların sürdürüldüğü sırada personelleri ziyaret ederek onlara moral veren Belediye Başkanı Evren Dinçer, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında 4.5 kilometre polietilen içme suyu şebeke hattı döşendi.

Vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu hizmeti sunabilmek adına çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini belirten Başkan Dinçer, “Hedefimiz 5 yıl içinde şehir genelinde bulunan asbest boruların tamamını değiştirmek. Halkımızın daha temiz ve daha sağlıklı hatlardan su tüketmesini sağlamak. Bunun için ekiplerimiz şehrimizin birçok noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.