AK PARTİLİ BÜYÜK BAŞKANLAR ORDU’DA BULUŞTU

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2020 - 08:47, Güncelleme: 26.07.2020 - 08:47
 

AK PARTİLİ BÜYÜK BAŞKANLAR ORDU’DA BULUŞTU

AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in davetlisi olarak Karadeniz’in incisi Ordu’da buluştu.
İstanbul’da çeşitli temaslarda bulunan AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in daveti üzerine Ordu’yu ziyaret etti. Ordu’da buluşan büyükşehir belediye başkanları, Başkan Güler’in ev sahipliğinde toplantı düzenledi. Toplantıda; Büyükşehir Belediyelerinin yaptığı hizmetler konuşuldu. Karşılıklı yardımlaşma, bilgi paylaşımı ve çalışma değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediyelerinin yapacağı yatırımlar da masaya yatırıldı. BAŞKANLAR, ORDU’YA HAYRAN KALDI AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, toplantının yanı sıra Karadeniz’in incisi olarak adlandırılan Ordu’yu gezme fırsatı buldu. Ordu’nun güzelliklerine hayran kalan Başkanlar, ev sahipliğinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler. Ordu’dan bol bol hatıra fotoğrafları çeken Başkanların, bu kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşmaları dikkat çekti. Ordu Valiliği’ni de ziyaret eden Başkanlara, Ordu gezisinde Vali Tuncay Sonel’in de eşlik ettiği görüldü. Bu arada AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, ilerleyen zamanlarda başka şehirlerde de bir araya gelebileceklerinin planını yaptıkları öğrenildi. Ordu ziyaretine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş katıldı. (www.akbelediyeler.com)
AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in davetlisi olarak Karadeniz’in incisi Ordu’da buluştu.

İstanbul’da çeşitli temaslarda bulunan AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in daveti üzerine Ordu’yu ziyaret etti. Ordu’da buluşan büyükşehir belediye başkanları, Başkan Güler’in ev sahipliğinde toplantı düzenledi. Toplantıda; Büyükşehir Belediyelerinin yaptığı hizmetler konuşuldu. Karşılıklı yardımlaşma, bilgi paylaşımı ve çalışma değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediyelerinin yapacağı yatırımlar da masaya yatırıldı.

BAŞKANLAR, ORDU’YA HAYRAN KALDI

AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, toplantının yanı sıra Karadeniz’in incisi olarak adlandırılan Ordu’yu gezme fırsatı buldu. Ordu’nun güzelliklerine hayran kalan Başkanlar, ev sahipliğinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler. Ordu’dan bol bol hatıra fotoğrafları çeken Başkanların, bu kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşmaları dikkat çekti. Ordu Valiliği’ni de ziyaret eden Başkanlara, Ordu gezisinde Vali Tuncay Sonel’in de eşlik ettiği görüldü.

Bu arada AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, ilerleyen zamanlarda başka şehirlerde de bir araya gelebileceklerinin planını yaptıkları öğrenildi.

Ordu ziyaretine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş katıldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.