AK PARTİ’DEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2020 - 15:01, Güncelleme: 30.09.2020 - 15:01
 

AK PARTİ’DEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ziyarette bulundu. Başkan Dinçer, Merkez İlçe yönetimini meclis salonunda ağırladı.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Aksaray Merkez İlçe Olağan Kongresinde yeniden Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hamza Aktürk, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, yönetim kurulu üyelerini takdim ederek yeni yönetimin yol haritasını açıkladı. Aksaray’ın gelişmesi ve refaha kavuşması için çalışacaklarını söyleyen Merkez ilçe Başkanı Hamza Aktürk, teşkilat olarak her zaman Belediye Başkanı Evren Dinçer’in destekçisi olacaklarını ve yanında yer alacaklarını bildirildi. Belediye Başkanı Evren Dinçer, siyaset işinin gönül işi olduğunu belirterek “Siyaset, karşılık beklemeden yapılan hizmetlerin tamamıdır. O yüzden siyasi görüşü ne olursa olsun kimseyi ayırmadan bütün hemşerilerimize hizmet sunuyoruz. Merkez ilçe yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Yeni yönetim ile beraber Aksaray’ımıza hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Aksaray’a en iyi hizmeti sunabilmek için gece gündüz çalıştığını ifade den Başkan Dinçer, “Şehrimizde belediyemizin yürüttüğü birçok proje var. Şehrimizde alt ve üst yapıda önemli işler yapıyoruz. Asfalt ve yol açma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Külliye projemiz var, semt pazarı projemiz devam ediyor, yeni bir aktive merkezi yapıyoruz. Millet bahçesi için girişim başlattık. Bunun yanında sosyal alanda birçok insanımızla temasa geçip onlara hizmet sunuyoruz” dedi. Başkan Dinçer, merkez ilçe olağan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’ü ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.
AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ziyarette bulundu. Başkan Dinçer, Merkez İlçe yönetimini meclis salonunda ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Aksaray Merkez İlçe Olağan Kongresinde yeniden Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hamza Aktürk, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, yönetim kurulu üyelerini takdim ederek yeni yönetimin yol haritasını açıkladı. Aksaray’ın gelişmesi ve refaha kavuşması için çalışacaklarını söyleyen Merkez ilçe Başkanı Hamza Aktürk, teşkilat olarak her zaman Belediye Başkanı Evren Dinçer’in destekçisi olacaklarını ve yanında yer alacaklarını bildirildi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, siyaset işinin gönül işi olduğunu belirterek “Siyaset, karşılık beklemeden yapılan hizmetlerin tamamıdır. O yüzden siyasi görüşü ne olursa olsun kimseyi ayırmadan bütün hemşerilerimize hizmet sunuyoruz. Merkez ilçe yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Yeni yönetim ile beraber Aksaray’ımıza hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray’a en iyi hizmeti sunabilmek için gece gündüz çalıştığını ifade den Başkan Dinçer, “Şehrimizde belediyemizin yürüttüğü birçok proje var. Şehrimizde alt ve üst yapıda önemli işler yapıyoruz. Asfalt ve yol açma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Külliye projemiz var, semt pazarı projemiz devam ediyor, yeni bir aktive merkezi yapıyoruz. Millet bahçesi için girişim başlattık. Bunun yanında sosyal alanda birçok insanımızla temasa geçip onlara hizmet sunuyoruz” dedi.

Başkan Dinçer, merkez ilçe olağan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’ü ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.