AK PARTİ DÜĞMEYE BASTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2020 - 13:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 13:40
 

AK PARTİ DÜĞMEYE BASTI

​​​​​​​AK Parti, 2023 yılı seçimlerine odaklandı. Parti, seçmenin sosyal medyaya bakışını mercek altına alarak bilgi kirliliğine yönelik çalışma başlatacak.
Pandemi dolayısıyla kongrelerine ara veren AK Parti, 2023 yılı seçimleri için haritasını belirlemeye başladı. Bunun için sosyal medya konusunu ön planda tutan AK Parti, seçmenine sosyal medya okur yazarlığı eğitimi vermeye hazırlanıyor. Ulusal medyaya yansıyan haberlere göre AK Parti özellikle gençler ve kadınların hangi sosyal medyada ne tür konular üzerinde vakit geçirdiğini araştırdı. Yapılan araştırmaya göre, kadınların en çok WhatsApp, Facebook, Instagram ve Twitter kullandığı, gençlerin ise Tiktok, Twitter ve Instagram kullandığı belirlendi. Bunun üzerine AK Parti önümüzdeki süreçlerde teşkilatlarına sosyal medya okur yazarlığı eğitimi vermeyi planlıyor. Parti bu sayede seçmenlerin sosyal medyadan AK Parti'ye yönelik yapılan algı operasyonlarına karşı daha bilinçli olması sağlanacak. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti, 2023 yılı seçimlerine odaklandı. Parti, seçmenin sosyal medyaya bakışını mercek altına alarak bilgi kirliliğine yönelik çalışma başlatacak.

Pandemi dolayısıyla kongrelerine ara veren AK Parti, 2023 yılı seçimleri için haritasını belirlemeye başladı. Bunun için sosyal medya konusunu ön planda tutan AK Parti, seçmenine sosyal medya okur yazarlığı eğitimi vermeye hazırlanıyor.

Ulusal medyaya yansıyan haberlere göre AK Parti özellikle gençler ve kadınların hangi sosyal medyada ne tür konular üzerinde vakit geçirdiğini araştırdı. Yapılan araştırmaya göre, kadınların en çok WhatsApp, Facebook, Instagram ve Twitter kullandığı, gençlerin ise Tiktok, Twitter ve Instagram kullandığı belirlendi.

Bunun üzerine AK Parti önümüzdeki süreçlerde teşkilatlarına sosyal medya okur yazarlığı eğitimi vermeyi planlıyor. Parti bu sayede seçmenlerin sosyal medyadan AK Parti'ye yönelik yapılan algı operasyonlarına karşı daha bilinçli olması sağlanacak.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.