AK KADROLARDAN NARMAN'A ÇIKARMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 08:24, Güncelleme: 23.10.2020 - 08:24
 

AK KADROLARDAN NARMAN'A ÇIKARMA

​​​​​​​AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Eski İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve beraberindeki heyetle Narman'da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu.
Gücünü birlik ve beraberlikten alan AK Kadrolar, 19 yılı geride bırakırken ilk günkü azim ve heyecanla yoluna devam ediyor. Birlik ve beraberliğin en güzel adreslerinden Erzurum'da AK Parti teşkilatları bu kez Narman'a çıkarma yaparak bir yandan başarılı çalışmaları ile gündeme gelen Burhanettin Eser Başkanlığındaki İlçe Belediyesi'ni ziyaret etti; diğer yandan Narman sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.   Temaslara AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Eski İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve AK Parti yönetimleri katıldı. İlçedeki ziyaret ilk olarak Narman sokaklarındaki temaslarla başladı. AK Parti Narman İlçe Başkanı Metin Okumuş ve Belediye Başkanı Burhanettin Eser'in de katılım gösterdiği ziyaretlerde heyet, vatandaşlarla bir araya geldi. Narman'da adeta gidilmedik yer bırakmayan AK heyet, güzergah üzerinde vatandaşların çay ikramına eşlik etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen, sıkıntılarını soran AK Parti Heyeti, gerek Türkiye'de gerekse Erzurum ve Narman'da gerçekleştirilen çalışmaları vatandaşlara aktardı. Narman halkının yoğun ilgi gösterdiği buluşmalarda yüzlerde tebessüm eksik olmazken, Narmanlıların özellikle ilçe belediyesi çalışmalarından memnun olduğu belirtildi. AK HEYET NARMAN BELEDİYESİ'NDE AK Parti heyeti ilçe merkezindeki gezi ve temaslarının ardından bu kez Narman Belediye Başkanlığına geçerek Başkan Burhanettin Eser'i ziyaret etti. Başkan Eser burada AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Eski İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve beraberindekilere Narman genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçe geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projenin de bilgisini sunan Başkan Eser, AK Parti heyetini Narman'da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Narman'dan memnuniyet içeren yorumlarla ayrılan AK Parti heyeti de özellikle Başkan Burhanettin Eser'e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Eski İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve beraberindeki heyetle Narman'da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu.

Gücünü birlik ve beraberlikten alan AK Kadrolar, 19 yılı geride bırakırken ilk günkü azim ve heyecanla yoluna devam ediyor. Birlik ve beraberliğin en güzel adreslerinden Erzurum'da AK Parti teşkilatları bu kez Narman'a çıkarma yaparak bir yandan başarılı çalışmaları ile gündeme gelen Burhanettin Eser Başkanlığındaki İlçe Belediyesi'ni ziyaret etti; diğer yandan Narman sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.  

Temaslara AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Eski İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve AK Parti yönetimleri katıldı. İlçedeki ziyaret ilk olarak Narman sokaklarındaki temaslarla başladı. AK Parti Narman İlçe Başkanı Metin Okumuş ve Belediye Başkanı Burhanettin Eser'in de katılım gösterdiği ziyaretlerde heyet, vatandaşlarla bir araya geldi. Narman'da adeta gidilmedik yer bırakmayan AK heyet, güzergah üzerinde vatandaşların çay ikramına eşlik etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen, sıkıntılarını soran AK Parti Heyeti, gerek Türkiye'de gerekse Erzurum ve Narman'da gerçekleştirilen çalışmaları vatandaşlara aktardı. Narman halkının yoğun ilgi gösterdiği buluşmalarda yüzlerde tebessüm eksik olmazken, Narmanlıların özellikle ilçe belediyesi çalışmalarından memnun olduğu belirtildi.

AK HEYET NARMAN BELEDİYESİ'NDE

AK Parti heyeti ilçe merkezindeki gezi ve temaslarının ardından bu kez Narman Belediye Başkanlığına geçerek Başkan Burhanettin Eser'i ziyaret etti. Başkan Eser burada AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Eski İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve beraberindekilere Narman genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçe geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projenin de bilgisini sunan Başkan Eser, AK Parti heyetini Narman'da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Narman'dan memnuniyet içeren yorumlarla ayrılan AK Parti heyeti de özellikle Başkan Burhanettin Eser'e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.