AK Kadrolardan Mutki'ye çıkarma

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 12:09, Güncelleme: 25.08.2020 - 12:09

AK Kadrolardan Mutki'ye çıkarma

​​​​​​​Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, AK Teşkilatı ağırladı. İlçedeki çalışmaların ele alındığı görüşmede heyet vatandaşlarla da bir araya geldi.
Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, 22-23-24 ve 27. Dönem AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoglu ve AK Teşkilat üyelerini ağırladı. Gün içerisinde MUTKİ sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek talip ve önerileri dinleyen heyet, ardından Başkan Parlak eşliğinde ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra heyeti Mutki Belediye Başkanlığında ağırlayan Başkan Barlak, burada bir sunum gerçekleştirerek ilçe genelindeki tüm çalışmaları aktardı. Bitlis Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını, kurumsal iletişime önem verdiklerini aktaran Başkan Barlak, AK teşkilatlarla da her zaman birlik içerisinde hareket ettiklerini söyledi. Görüşmenin ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Barlak, "Heyetimizi Mutki'de ağırlamaktan mutluluk duyduk. İlçemiz ile ilgili projelerden  ve güncel konulardan konuşma fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri  için kendilerine  teşekkür ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)