ADIYAMAN'DA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

İller 02.06.2023 - 13:09, Güncelleme: 16.02.2024 - 21:36
 

ADIYAMAN'DA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

​​​​​​​Adıyaman'da Belediye ekipleri, depremde zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etki bıraktığı illerden birisi olan Adıyaman’da hayatın normale dönebilmesi adına çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, depremde zarar gören yollarda bakım, onarım, yama ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililerimiz, depremin etkilerini ortadan kaldırmak için çalışmaların şehir genelinde devam edeceğini belirtti. Yetkililerimiz konuşmanın devamında, “Ekiplerimiz depremden kaynaklanan bozulma ve çökmeleri ortadan kaldırmak için kent merkezindeki tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama, yama, kaldırım onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde bozulan tüm yolları onararak vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım imkanı sağlayacağız” diye konuştu. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Adıyaman'da Belediye ekipleri, depremde zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etki bıraktığı illerden birisi olan Adıyaman’da hayatın normale dönebilmesi adına çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, depremde zarar gören yollarda bakım, onarım, yama ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililerimiz, depremin etkilerini ortadan kaldırmak için çalışmaların şehir genelinde devam edeceğini belirtti. Yetkililerimiz konuşmanın devamında, “Ekiplerimiz depremden kaynaklanan bozulma ve çökmeleri ortadan kaldırmak için kent merkezindeki tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama, yama, kaldırım onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde bozulan tüm yolları onararak vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım imkanı sağlayacağız” diye konuştu.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.