ADIYAMAN'DA ALTYAPI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2020 - 11:18, Güncelleme: 22.09.2020 - 11:18
 

ADIYAMAN'DA ALTYAPI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Adıyaman Belediyesi, kent merkezinde altyapı yenileme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Adıyaman Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri, problemli bölgelerde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi’nde sürdürdüğü altyapı yenileme çalışmasında sona yaklaştı. Problem yaşanan noktalardan bir tanesi olan Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi’ndeki çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, caddede yağmursuyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarında sona yaklaştıklarını belirtti. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
Adıyaman Belediyesi, kent merkezinde altyapı yenileme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Adıyaman Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri, problemli bölgelerde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi’nde sürdürdüğü altyapı yenileme çalışmasında sona yaklaştı.

Problem yaşanan noktalardan bir tanesi olan Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi’ndeki çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, caddede yağmursuyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarında sona yaklaştıklarını belirtti.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.