ADIYAMAN'A İNCE DOKUNUŞLAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2020 - 13:10, Güncelleme: 24.12.2020 - 13:10
 

ADIYAMAN'A İNCE DOKUNUŞLAR

Adıyaman'da Başkan Süleyman Kılınç, tarihi çarşıda devam eden restorasyon çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Belediye tarafından tarihi çarşıda sürdürülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek sorumlulardan bilgi aldı. Adıyaman turizmini canlandırmak amacıyla tarihi çarşıda sürdürülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, “Şehrimizin dokusuna ve tarihi kimliğine uygun çalışmalar içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda restorasyonuna başladığımız tarihi çarşımızdaki çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah işyeri sahipleri ve esnafımızla el birliği içerisinde çok güzel bir projeyi daha ilimize kazandıracağız. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun” dedi. Vatandaşlar da sürdürülen çalışmalardan dolayı Başkan Kılınç'a teşekkür etti. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
Adıyaman'da Başkan Süleyman Kılınç, tarihi çarşıda devam eden restorasyon çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Belediye tarafından tarihi çarşıda sürdürülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek sorumlulardan bilgi aldı. Adıyaman turizmini canlandırmak amacıyla tarihi çarşıda sürdürülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, “Şehrimizin dokusuna ve tarihi kimliğine uygun çalışmalar içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda restorasyonuna başladığımız tarihi çarşımızdaki çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah işyeri sahipleri ve esnafımızla el birliği içerisinde çok güzel bir projeyi daha ilimize kazandıracağız. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun” dedi. Vatandaşlar da sürdürülen çalışmalardan dolayı Başkan Kılınç'a teşekkür etti.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.