ADIYAMAN BELEDİYESİ GÖREV BAŞINDAYDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2020 - 15:31, Güncelleme: 05.12.2020 - 15:31
 

ADIYAMAN BELEDİYESİ GÖREV BAŞINDAYDI

Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, sokağa çıkma yasağında il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürdü.
Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, Güneydoğu'da sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren adresler listesinde yine ilk sıralarda yer aldı. Hafta içinden itibaren sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Cumartesi ve Pazar günleri için çalışma programın yapıldığı Adıyaman'da, ekipler bugün sabahın ilk ışıkları ile şehrin dört bir yanında uygulamalar gerçekleştirdi. Trafik yoğunluğunun en asgari düzeye inmesi ile birlikte alt yapı başta olmak üzere mevsimler budama, yol çizgi ve yaya yolu boyama, sokak ve caddelerde temizlik gibi bir çok alanda çalışmalar gerçekleştiren Adıyaman Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını Başkan Dr. Süleyman Kılınç takip etti.    BAŞKAN KILINÇ, ÇALIŞMALARI YÖNLENDİRDİ Ekiplere öz verili çalışmalarından teşekkür eden Başkan Dr. Süleyman Kılınç, Adıyamanlıların her zaman hizmetin en iyisine layık olduğunu bir kez daha yineledi. İçerisinde bulunduğumuz Pandemi sürecine de dikkat çeken Başkan Kılınç, tüm vatandaşlara seslenerek sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesini istedi. Kurumsal olarak 24 saat esaslı olarak Adıyamanlıların hizmetinde olduklarını da ifade eden Başkan Kılınç, benzer çalışmaların yarın da il genelinde sürdürüleceğini söyledi. (www.akbelediyeler.com)  
Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, sokağa çıkma yasağında il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürdü.

Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, Güneydoğu'da sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren adresler listesinde yine ilk sıralarda yer aldı. Hafta içinden itibaren sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Cumartesi ve Pazar günleri için çalışma programın yapıldığı Adıyaman'da, ekipler bugün sabahın ilk ışıkları ile şehrin dört bir yanında uygulamalar gerçekleştirdi. Trafik yoğunluğunun en asgari düzeye inmesi ile birlikte alt yapı başta olmak üzere mevsimler budama, yol çizgi ve yaya yolu boyama, sokak ve caddelerde temizlik gibi bir çok alanda çalışmalar gerçekleştiren Adıyaman Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını Başkan Dr. Süleyman Kılınç takip etti.   

BAŞKAN KILINÇ, ÇALIŞMALARI YÖNLENDİRDİ

Ekiplere öz verili çalışmalarından teşekkür eden Başkan Dr. Süleyman Kılınç, Adıyamanlıların her zaman hizmetin en iyisine layık olduğunu bir kez daha yineledi. İçerisinde bulunduğumuz Pandemi sürecine de dikkat çeken Başkan Kılınç, tüm vatandaşlara seslenerek sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesini istedi. Kurumsal olarak 24 saat esaslı olarak Adıyamanlıların hizmetinde olduklarını da ifade eden Başkan Kılınç, benzer çalışmaların yarın da il genelinde sürdürüleceğini söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.