ADİLCEVAZ'DA ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 11:30, Güncelleme: 19.03.2021 - 11:30
 

ADİLCEVAZ'DA ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Adilcevaz'da Çanakkale Zaferi'nin 106. yılında Şehitlik Kabirleri ziyaret edilerek dualar edildi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi"nin 106. Yıldönümü dolayısıyla Bitlis'in Adilcevaz İlçesinde programlar düzenlendi. Anma programlarında ilk olarak Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi"nin 106. Yıldönümü dolayısıyla ilçedeki şehitleri kabirlerini ziyaret edip dua etti. Başkan Gürsoy ardından, Mehmet Kamile Karahan İlk ve Ortaokulu tarafından Belediye Meydanında düzenlenen "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi"nin 106. Yıldönümünü kutlama programına katıldı. Günün anlam ve öneminin dile getirildiği konuşmalarda Belediye Başkanı Necati Gürsoy, vatanı uğruna canını feda etmekten çekinmemiş tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Başkan Gürsoy yaptığı konuşmasında "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünü kutlar, bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum" dedi.  (www.akbelediyeler.com)
Adilcevaz'da Çanakkale Zaferi'nin 106. yılında Şehitlik Kabirleri ziyaret edilerek dualar edildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi"nin 106. Yıldönümü dolayısıyla Bitlis'in Adilcevaz İlçesinde programlar düzenlendi. Anma programlarında ilk olarak Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi"nin 106. Yıldönümü dolayısıyla ilçedeki şehitleri kabirlerini ziyaret edip dua etti. Başkan Gürsoy ardından, Mehmet Kamile Karahan İlk ve Ortaokulu tarafından Belediye Meydanında düzenlenen "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi"nin 106. Yıldönümünü kutlama programına katıldı. Günün anlam ve öneminin dile getirildiği konuşmalarda Belediye Başkanı Necati Gürsoy, vatanı uğruna canını feda etmekten çekinmemiş tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Başkan Gürsoy yaptığı konuşmasında "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünü kutlar, bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum" dedi.

 (www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.