2021 MİDYAT İÇİN ALTIN YIL OLACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 08:42, Güncelleme: 04.01.2021 - 08:42
 

2021 MİDYAT İÇİN ALTIN YIL OLACAK

​​​​​​​Güneydoğu'nun yerel yönetimde başarılı adreslerinden Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, 2021 yılının önemli projelerin hayat bulacağı bir yıl olacağını söyledi.
Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşama yönelik uygulamalar ve 'Kadim Midyat' özlemi ile gerçekleştirilen çalışmalarla verimli bir yılı geride bırakan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nin 2021 yılı planlaması şimdiden hazır. Son yılların en büyük yatırımlarının hayat bulduğu Midyat'ta Gönül Belediyeciliğinin de vazgeçilmez ismi haline gelen Başkan Veysi Şahin yaptığı değerlendirmesinde "Midyat Belediyesi olarak dün, bugün ve yarın Kadim Midyat için her zaman sahada olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini önemsiyor, daha yaşanabilir bir Midyat için çalışıyoruz. Pandemi döneminin zorlu bir yılı ile Sokak Sağlıklaştırma, Spor kompleksi, Asfalt Yol, Parke taşı çalışmaları, Onarımlar, Parklar, Okullar ve bir çok önemli Projeler, Yeni yılda'da Yeni projeler ile kadim şehrimize Hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. MİDYAT'TA AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ Midyat'ın her alanda kalkınabilmesi için belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Başkan Şahin projelerin ayrıntılarına önümüzdeki süreçlerde değineceğini belirtirken,  ilçe genelinde yerel yönetim anlamında artan memnuniyetin Başkente kadar yansıtıldığı gözlemlendi. İyi bir yerel yönetim kadrosu kurarak halkın beklentilerine cevap veren bir anlayış içerisinde uygulamalarına devam eden Midyat Belediyesi'nde Başkan Veysi Şahin'in daha nice başarılı projelere imza atacağına kesin gözüyle bakılıyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Güneydoğu'nun yerel yönetimde başarılı adreslerinden Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, 2021 yılının önemli projelerin hayat bulacağı bir yıl olacağını söyledi.

Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşama yönelik uygulamalar ve 'Kadim Midyat' özlemi ile gerçekleştirilen çalışmalarla verimli bir yılı geride bırakan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nin 2021 yılı planlaması şimdiden hazır.

Son yılların en büyük yatırımlarının hayat bulduğu Midyat'ta Gönül Belediyeciliğinin de vazgeçilmez ismi haline gelen Başkan Veysi Şahin yaptığı değerlendirmesinde "Midyat Belediyesi olarak dün, bugün ve yarın Kadim Midyat için her zaman sahada olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini önemsiyor, daha yaşanabilir bir Midyat için çalışıyoruz. Pandemi döneminin zorlu bir yılı ile Sokak Sağlıklaştırma, Spor kompleksi, Asfalt Yol, Parke taşı çalışmaları, Onarımlar, Parklar, Okullar ve bir çok önemli Projeler, Yeni yılda'da Yeni projeler ile kadim şehrimize Hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

MİDYAT'TA AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Midyat'ın her alanda kalkınabilmesi için belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Başkan Şahin projelerin ayrıntılarına önümüzdeki süreçlerde değineceğini belirtirken,  ilçe genelinde yerel yönetim anlamında artan memnuniyetin Başkente kadar yansıtıldığı gözlemlendi. İyi bir yerel yönetim kadrosu kurarak halkın beklentilerine cevap veren bir anlayış içerisinde uygulamalarına devam eden Midyat Belediyesi'nde Başkan Veysi Şahin'in daha nice başarılı projelere imza atacağına kesin gözüyle bakılıyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.