ADANA KOCAİSPİR'DE KARARLI

Büyükşehirler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 17.02.2024 - 12:46

ADANA KOCAİSPİR'DE KARARLI

Adana'da Fatih Mehmet Kocaispir, "Adana bizimle altın çağını yaşayacak ve biz hazırız" diyerek seslendi.
Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Kocaispir dün bu kez Saimbeyli ilçe sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Kocaispir burada yaptığı konuşmasında “Kalbimizdeki gönlümüzdeki Saimbeyliyi, kalbimizdeki gönlümüzdeki Adana’yı hemşerilerimize anlatacağız ve hemşerilerimizden destek isteyeceğiz. 31 Mart akşamı yepyeni bir dönemin kapılarını birlikte açacağız. Bu dönemin adı Adana’nın altın çağı olacak. Adana’mızı aydınlık yarınlara taşıyacak muhteşem bir kadro ile yola revan olduk. Adanalı hemşehrilerimizin bizlerden beklediği çok şeyler var. İnşallah o beklentilerin hepsini tek tek gerçekleştireceğiz. Nasıl ki Yüreğir’de başardıysak, Adana’da da başaracağız, Saimbeyli’de de başaracağız.” dedi.

Adana HABERİ