AKÇAKALE'DE BAŞKAN AYHAN'A TAM DESTEK

İlçeler 17.02.2024 - 12:29, Güncelleme: 17.02.2024 - 12:29

AKÇAKALE'DE BAŞKAN AYHAN'A TAM DESTEK

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Başkan Adayı Ayhan, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.
AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İlçe merkezinin yanı sıra kırsalda gidilmedik yer bırakmayan Başkan Adayı Ayhan, Akçakale'nin geleceği ile ilgili projelerini aktarıyor. Gönül Belediyeciliğini Akçakale'de şimdiden hayata kazandıran Başkan Ayhan, talep ve önerileri de dinleyerek birlikte yönetim anlayışının ilçe genelinde uygulanacağını dile getiriyor. Gittiği her yerde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Ayhan, "Akçakale artık ortak paydada bir araya gelecek. Halkın sesine kulak veren bir anlayışla bir araya gelecek ve ilçemizin geleceğini buna göre şekillendireceğiz" dedi.

Gittiği her yerde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Ayhan, " Akçakale artık ortak paydada bir araya gelecek. Halkın sesine kulak veren bir anlayışla bir araya gelecek ve ilçemizin geleceğini buna göre şekillendireceğiz" dedi.

Şanlıurfa HABERİ