ZONGULDAK'TA BAŞKAN DR. ÖMER SELİM ALAN HALKAL İÇ İÇE

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 21.03.2024 - 00:45, Güncelleme: 21.03.2024 - 00:45

ZONGULDAK'TA BAŞKAN DR. ÖMER SELİM ALAN HALKAL İÇ İÇE

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, halkla iç içe duruşuyla takdirleri topluyor.
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, makam olarak belirlediği Zonguldak cadde ve sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Buluşmalarında son 5 yıllık süreç içerisindeki çalışmalarını ve yeni dönem projelerini anlatan Başkan Dr. Ömer Selim Alan, talep ve önerileri dinlemeye de dikkat ediyor. Kendisine yönelik desteklerden dolayı tüm Zonguldak halkına teşekkür eden Başkan Dr. Ömer Selim Alan amaçlarının tüm Zonguldak'ı ortak paydada buluşturarak ilin gelişimine birlikte karar vermek olduğunu söyledi. Dün akşam yine iftar sonrası esnafı ziyaret eden Başkan Dr. Ömer Selim Alan, hayırlı işler dileklerinde bulunarak, 31 Mart Seçimleri için destek istedi.     ZONGULDAKLILARDAN BAŞKAN ALAN'A TAM DESTEK Başkan Alan'ın tekrardan aday gösterilmesine tam destek veren Zonguldak halkı da, Başkan Dr. Ömer Selim Alan'ın her zaman halkın içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Başkan Alan'a tam desteklerini açıklayan Zonguldaklılar, önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi il genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

ZONGULDAKLILARDAN BAŞKAN ALAN'A TAM DESTEK

Zonguldak HABERİ