YOZGAT'TA BAŞKAN CELAL KÖSE GENÇLERLE BULUŞTU

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 21.03.2024 - 00:32, Güncelleme: 21.03.2024 - 00:32

YOZGAT'TA BAŞKAN CELAL KÖSE GENÇLERLE BULUŞTU

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, bu kez ilk defa oy kullanacak Yozgatlı gençlerle bir araya gelerek tam destek aldı.
Yozgat Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Celal Köse, kendisine yönelik desteklerden dolayı tüm Yozgat halkına teşekkür etti. Seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Başkan Köse, amaçlarının tüm Yozgat'ı ortak paydada buluşturarak ilin gelişimine birlikte karar vermek olduğunu söyledi. Buluşmaya katılan tüm gençlere teşekkür eden Başkan Köse, yaptığı kısa değerlendirmesinde "İlk oylarını kullanacak genç kardeşlerimizle birlikte iftarımızı ettik. Bu enerji, bu güç ile şehrimizin geleceğini, geleceğimizin temimatı evlatlarımızla imar ve ihya edeceğiz. Yüce Mevla'm hayırlı, huzurlu ve bereketli ömürler nasip eylesin" dedi.   YOZGATLILARDAN BAŞKAN KÖSE'YE TAM DESTEK Başkan Köse'nin tekrardan aday gösterilmesine tam destek veren Yozgat halkı da, Başkan Celal Köse'nin her zaman halkın içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Başkan Köse'ye tam desteklerini açıklayan Yozgatlılar, önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi il genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

YOZGATLILARDAN BAŞKAN KÖSE'YE TAM DESTEK

Yozgat HABERİ