YEŞİLLİ'DE BAŞKAN DEMİR DOĞALGAZ SORUNUNA ÇÖZÜM ARIYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 02.03.2024 - 12:52, Güncelleme: 10.03.2024 - 13:31

YEŞİLLİ'DE BAŞKAN DEMİR DOĞALGAZ SORUNUNA ÇÖZÜM ARIYOR

AK Parti'nin yeni dönem için yola devam dediği isimlerden Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, İstanbul'da yetkili firma ile görüşerek Mayıs ayı öncesi için söz aldı.
AK Parti Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, 31 Mart seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan vatandaşların özellikle talepleri doğrultusunda İstanbul'a giderek doğalgaz hane talepleri ile ilgili Akmercan Holding yetkilileri ile görüşme gerekleştirdi. İlçe genelinde doğalgaz ulaşmayan hane sorununun çözümü için kararlı olduklarını dile getiren Başkan Demir görüşmesinin ardından yaptığı ısa değerlendirmesinde "İstanbul da AKMERCAN HOLDİNGIN İlgili yetkilileri ile DOĞALGAZ Konusunu ciddi bir şekilde konuştuk. İnşallah Mayıs ayı öncesi bütün eksik kalan evlere doğalgazı çekmiş olacağız" ifadelerini kullandı. Önceki gün gerçekleştirilen görüşmenin hemen ardından ilçesine dönen Başkan Demir, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. İLçe genelinde vatandaş buluşmalarına önem veren Başkan Demir, amaçlarının 31 Mart seçimlerinde tarihi bir oy alarak yeni dönem için Yeşilli halkına hizmet etmek olduğunu belirtti.

Mardin HABERİ