VİRANŞEHİR’DE AKYÜREK'E TAM DESTEK

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2024 - 10:31, Güncelleme: 16.02.2024 - 20:46

VİRANŞEHİR’DE AKYÜREK'E TAM DESTEK

​​​​​​​TBMM 24. ve 26. Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek isminin AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı olarak kulislere sızması Viranşehir'de sevinçle karşılandı.
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere doğru yaklaştıkça seçim heyecanı da bir hayli artıyor. Geçtiğimiz günlerde kulislere sızan listeye göre; AK Parti’nin Viranşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Akyürek oldu. TBMM 24. ve 26. Dönemlerde Şanlıurfa Milletvekili olarak görev yapan ve görev yaptığı sürede seçim bölgesinde birçok projeyi hayata geçirmeyi başaran Akyürek’in, Viranşehir’de aday gösterilecek olması vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Viranşehir’de halk tarafından sevilen ve sayılan isimlerin başında gelen Akyürek’in ilçeye büyük faydasının olduğunu belirten vatandaşlar, “AK Parti Viranşehir’de Mehmet Akyürek’i aday göstererek en isabetli kararı vermiştir. İnşallah onun sayesinde Viranşehir’de Ak belediyecilik devam edecektir” dedi.

Şanlıurfa HABERİ