Tahmazoğlu, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

İlçeler 03.03.2024 - 09:50, Güncelleme: 03.03.2024 - 09:50

Tahmazoğlu, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkanı Mehmet Tahmazoğlu esnafa hayırlı işler dileyerek, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verip, öneri ve talep dinledi. Şahinbeyli vatandaşlar ve esnaflar, Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vatandaşlarımızın İstekleri Bizler İçin Önemli Başkan Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni projelere imza atacaklarını belirterek "Çok şükür göreve geldiğimiz günden bugüne kadar çok güzel proje ve çalışmalara imza attık. Mahalle ziyaretleri yaparak muhtarlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyor, ihtiyaç duyulan hizmetleri de yerinde tespit ediyoruz. Aynı zamanda çalışmalarımıza ve projelerimize ilişkin görüş alışverişinde bulunarak, Şahinbeyimizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Esnafımızın kalkınması için de her zaman yanlarında olacağız" şeklinde konuştu. AK Belediyeler Medya Ajansı

Vatandaşlarımızın İstekleri Bizler İçin Önemli

AK Belediyeler Medya Ajansı