ŞIRNAK KARARINI VERDİ: MEHMET YARKA

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 11.03.2024 - 01:45, Güncelleme: 11.03.2024 - 01:54

ŞIRNAK KARARINI VERDİ: MEHMET YARKA

Şırnak'ta Mehmet Yarka isminin ayrıcalığı ile seçim büroları dolup taşan AK Parti, il genelinde yeni dönem için Şırnaklıların şimdiden birinci tercihi haline geldi.
Şırnak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, kendisine yönelik desteklerden dolayı tüm Şırnak halkına teşekkür etti. Seçim bürosu adeta dolup taşan Başkan Yarka, amaçlarının tüm Şırnak'ı ortak paydada buluşturarak ilin gelişimine birlikte karar vermek olduğunu söyledi. Belediye Başkanlığı döneminde her zaman gönül belediyeciliği ile ön palan çıkan Başkan Yarda, sosyal medya aracılığıyla yaptığı kısa değerlendirmesinde "Sevdamız Şırnak diyerek Seçim İrtibat Büromuzu ziyaret eden değerli büyüklerimize ve kıymetli ailelerimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Halka halka büyüyen sevdamız ile kazanan Şırnak olacak, kazanan hepimiz olacağız" dedi.   ŞIRNAK BAŞKAN YARKA'DAN RAZI Başkan Yarka'nın tekrardan aday gösterilmesine tam destek veren Şırnak halkı da, Yarka'nın her zaman halk içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Yarka'ya tam desteklerini açıklayan Şırnaklılar önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi il genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

ŞIRNAK BAŞKAN YARKA'DAN RAZI

Şırnak HABERİ