ŞANLIURFA'YA BİR MÜJDE DAHA

Büyükşehirler 18.09.2023 - 13:41

ŞANLIURFA'YA BİR MÜJDE DAHA

Ulaşım ağında Türkiye'de örnek gösterilen Şanlıurfa'ya Başkan Beyazgül öncülüğünde bir köprülü kavşak daha kazandırılıyor.
Çalışmalarında şehir merkezi ve kırsal gözetmeksizin her noktaya ulaşmanın gayesi içerisinde olan Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığındaki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, konforlu ve daha da güvenilir yol ağları kazandırabilmek için çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Son yıllarda yine özellikle ulaşım alanında aldığı ulusal başarılara her geçen gün bir yenisini ekleyen Şanlıurfa ekibi, şimdi de Balıkayağı Bulvarı'na bir köprülü kavşak daha kazandırıyor. BAŞKAN BEYAZGÜL ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Yapılan çalışmalar sonucu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca yapımına başlanacak köprülü kavşak çalışmalarını yerinde denetleyen ve vatandaşlarla buluşan Başkan Beyazgül, amaçlarının Şanlıurfa'yı modern şehirler kategorisinde üst sıralara doğru tırmandırmak olduğunu belirtti. AK Parti İl Başkanı Ali Delioğlu ile birlikte alanda temaslarda bulunan Başkan Beyazgül, yaptığı kısa değerlendirmesinde "Ulaşım için önemli bölgelerden olan Balıkayağı Bulvarındaki fore kazık çalışmalarına başlayacağımız noktada incelemelerde bulunduk. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun. İşte bu Şanlıurfa'ya değer" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

BAŞKAN BEYAZGÜL ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Ak Belediyeler Medya Ajansı