ŞANLIURFA'NIN KARARI NET

Büyükşehirler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2024 - 11:57

ŞANLIURFA'NIN KARARI NET

​​​​​​​AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e Şanlıurfa’dan destekler yükselmeye devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Şanlıurfa adayını mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün açıklaması ile birlikte il genelinde Beyazgül’e destekler yükselmeye devam ediyor. Şehre gelişinde büyük bir sevgi gösterisi ile karşılanan ve anında seçim çalışmalarına start veren Beyazgül, bugün yaptığı paylaşımında “Durmak yok, yola devam inşallah. Hazırız Kararlıyız” mesajını verdi.  Paylaşımında Şanlıurfalılara nice yeni hizmetler sunma yolunda sözü olduğunun altını çizen Başkan Beyazgül, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bu kutlu davada ikinci dönemde de hizmet için görev aldık. Zafere inandık, yürüyoruz sonsuz azimle. 31 Mart'ta sözümüz var, bu Şanlı memlekete” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa HABERİ