ŞANLIURFA'DA İŞÇİYE REKOR ZAM

Büyükşehirler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 20.02.2024 - 13:18

ŞANLIURFA'DA İŞÇİYE REKOR ZAM

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, işçi maaşlarına yüzde 107 oranında zam yapıldığını açıkladı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işçi maaşlarına yönelik Türkiye'nin en yüksek zam oranlarından birisine imza attı. Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün özellikle işçi haklarına gösterdiği hassasiyetin sonucu olan zam oranları ile en düşük işçi maaşı 34 Ben TL'ye yükseltildi. Gelişmeyi sosyal medya aracılığıyla duyuran Başkan Beyazgül, açıklamasında " Yeni zamlı maaşların Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kader birliği yaptığımız, #Şanlıurfa için gece gündüz demeden canla başla çalışan işçi kardeşlerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hep birlikte yılmadan, yorulmadan çok daha güzel bir Urfa için çalışmaya devam edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı. Başkan Beyazgül'ün müjdesi sosyal medyada günün en çok takip edilen tweete olurken, gelişme bir çok ulusal medya haber kanalında tüm belediyelere örnek gösterildi.

Gelişmeyi sosyal medya aracılığıyla duyuran Başkan Beyazgül, açıklamasında " Yeni zamlı maaşların Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kader birliği yaptığımız, # Şanlıurfa için gece gündüz demeden canla başla çalışan işçi kardeşlerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hep birlikte yılmadan, yorulmadan çok daha güzel bir Urfa için çalışmaya devam edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa HABERİ