ŞANLIURFA ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

Büyükşehirler 17.10.2023 - 13:13

ŞANLIURFA ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül vatandaş buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerinin sergilendiği Şanlıurfa'da Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesiminden görüşmeler gerçekleştirerek Şanlıurfa'yı ortak paydada buluşturmayı ilke edinen Başkan Beyazgül, gelenek haline getirdiği buluşmaları ile halkın da takdirini kazanıyor. Başkan Beyazgül, vatandaş buluşmalarında bir yandan kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler vererek talep ve önerileri dinlemeyi de ihmal etmiyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiğini belirten Başkan Beyazgül, her pazartesi olduğu gibi dün de yine makamında Şanlıurfalıları ağırladı. Burada halkı dinleyen Başkan Beyazgül, vatandaşın kendilerine günün 24 saati ulaşabileceğini söyledi. Şanlıurfalılar da Başkan Beyazgül'ü her zaman halkın arasında olduğunu belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Beyazgül ve ekibine teşekkür ettiler. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ