ŞANLIURFA KIŞA HAZIRLANIYOR

Büyükşehirler 23.09.2023 - 14:02

ŞANLIURFA KIŞA HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ ekipleri yaklaşan kış ayları öncesi mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor.
Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığındaki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ŞUSKİ ekiplerinin yoğun mesaisi sürüyor. Yaklaşan kış ayları öncesi şehrin dört bir noktasında koordineli çalışmalarına devam eden ekiplerin uygulamaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Kışa hazırlık programı kapsamında gündüz trafik yoğunluğu nedeniyle gece 00:00'dan sonra alt geçitlerde yağmursuyu ızgaraları temizleme çalışmaları sürdüren ekipler sabah saatlerine kadar çalışıyor. Özellikle ana arterler başta olmak üzere olası olumsuzlukların yaşanabileceği noktalara yoğunlaşan ekipler, temizlenen bölgeleri belirli aralıklarla da kontrol etmeyi ihmal etmiyor. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ