ŞANLIURFA EMİN ELLERDE

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2023 - 13:41, Güncelleme: 16.02.2024 - 21:09

ŞANLIURFA EMİN ELLERDE

AK Parti'nin kalesi olarak anılan Şanlıurfa'da, AK Parti teşkilatı SKM Başkanlığı için deneyimli gazeteci Mustafa Çadırcı'da karar kıldı.
2024 Yerel Seçimleri için aylar öncesinden hazırlıklarını yapan Şanlıurfa AK Parti Teşkilatında, İl Başkan Yardımcılarından Parti İl Genel Sekreteri deneyimli gazeteci Mustafa Çadırcı Seçim Koordinasyon Başkanı olarak görevlendirildi. Daha önceki yıllarda çeşitli basın organlarında üst düzey görevlerde bulunan Çadırcı, Şanlıurfa medyasını yakından tanıyan isim olarak da ön plana çıkıyor. ÇADIRCI’DAN TEŞEKKÜR MESAJI SKM İl Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Çadırcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevine atanmam dolayısıyla başta İl Başkanımız Ali İhsan Delioğlu olmak üzere, tüm İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şanlıurfa’da AK Parti’nin başarısı için var gücümüzle çalışacağız” dedi. PARTİSİ İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN BİR İSİM Çadırcı, 1976 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren aktif siyasetin içinde yer alan Çadırcı, 2002-2007 yılları arasında Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 2007-2011 yılları arasında Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2011-2015 yılları arasında Şanlıurfa İl Başkan Yardımcılığı ve 2015-2023 yılları arasında Şanlıurfa İl Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Çadırcı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

ÇADIRCI’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

PARTİSİ İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN BİR İSİM